« Pertemuan tak d Sangka! | Main | Update: Dr. Huda Dr. Haron »

May 26, 2008

Comments

asiah

saya cousin dr huda. kalau tak keberatan, tolong update info berkaitan dengan kesihatan beliau from time to time.
terima kasih ya. sekurang2nya kami di malaysia dapat maklumat terkini juga.

dperantauan

insyaaLlaah akan d update dari masa ke semasa. semalam ada juga Ustaz terima pandangan dari doktor peribadinya d IJN. IJN juga buat preparation the moment Dr Huda boleh d terbangkan balik ke KL.

Fauzan Hasan

Assalamualaikum.
Saya ada terdengar berita tentang kesihatan dr. huda di abu dhabi. saya sepupu kepada beliau. agak terkejut apabila kami terima berita tersebut. Kami sentiasa mendoakan agar dr. huda akan pulih sebaik yg mungkin insa'allah. Akan terus menanti berita terkini. Terima kasih.

nasir (ilp kepala batas)

Assalamulaikum, saya sepupu Dr. Huda dari PERLIS.
Terima kasih dengan up-date yang di berikan mengenai Dr. Huda. Kalau dapat sampaikan salam saya pada dia dan Pak Lang (Dr.Haron)kami di Perlis dan Malaysia doakan agar dia kembali sihat.
Terima kasih.

fadzli (kedah/sarawak)

a'kum..salam perantau..saya cousin dr huda..mohon semua doakan kesihatannya...semoga kak da kembali ceria spt sediakala..sampaikan salam buat semua rombongan paklang haron dan maklang jah.juga buat kak da dan abg lin.
tlg update latest info dari masa ke semasa. very much appreciate n tq...a'kum

A. Taufik Jamil

Salam,
Boleh saya tahu update terkini Dr.Huda? She's my classmate. Wassalam (atjamil@gmail.com)

farahhayana

a'kum..saya yana cousin dr huda dari SP.Harap semua keluarga kat sana tabah menghadapi dugaan ini. Insya Allah kami di sini pada malam Jumaat ni akan menunaikan solat hajat agar dia kembali sihat.Untuk Pak Lang yana dah sampaikan berita ni pada Pak Teh Bashir(abg Ba)dia akan buat solat hajat di Masjid Al-Baraqah malam ni.Insya Allah

suriyati

assalamualaikum.
saya tak sengaja terlepas ke website ni. simpati dengan dr huda dan keluarga dr harun din. semoga Allah beri yang terbaik untuk mereka sekeluarga.amin.

The comments to this entry are closed.

Hijri Date

March 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

An Nisa

  • Annisa Fashion