« Muslim d China, apa ada yang Prihatin? | Main | Mencari kerja d Abu Dhabi? »

October 22, 2008

Comments

mudin001

Sheh, duit Malaysia berapa sebatang tu?

dperantauan

Tuan, harga dalam RM sekitar RM100 sebatang untuk yang pakai buang (good for 1,800 puffs). Yang ada rechargeable battery kosnya USD150 sebatang!

Al-Khalifah

Bagus dan innovative product ni. Disposable after 1,800 puffs...mmmm berbaloi jugak for RM100. Tapi USD150 come with rechargeable battery!! Please gimme some more info on this mana tahu ada yang interested nak jadi towkey besar eRokok di Malaysia ni. I bet those cigar shop at KLCC dah market benda ni but target market di kampung - kampung tu memang besar! ...those people berduit dan bercash...dari dok gulong rokok daun yg ada side effect, might as well switch to eRokok! make sure no milamine cukup lah.
Rgds

dperantauan

Sheh Al Khalifah, cuba layar laman web Ruyan for distributorship.

Stop Dreaming Start Action

Wah bagus sekali idenya. tapi harganya cukup mahal ya? bagaimana nanti kalo masuk ke indonesia pasti akan lebih mahal lagi

Sariman Sabudin

Sheh,

Dah minat abis nih. email kan pada saya ok.

The comments to this entry are closed.

Hijri Date

March 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

An Nisa

  • Annisa Fashion